Radiacijos detektorius PCE RAM 6

154.69 su PVM

Nemokamai atsiimkite Vilniuje, Švitrigailos g. 11F. Apie paruoštą prekę atsiėmimui Jus visada informuosime telefonu arba el. paštu.

Spinduliuotės detektorius siūlo matavimo diapazoną nuo 0,00 iki 1000 µSv/h ir užtikrina tikslius matavimus su 0,01 µSv/h skiriamąja geba. Su itin jautriu Geigerio skaitiklio vamzdžiu, kurio jautrumas 80 µSv/h, jis leidžia patikimai aptikti radiacijos lygį plačiame energijos diapazone nuo 48 keV iki 1500 keV. Pasirinktinai prietaisas turi aliarmo režimus su reguliuojamomis ribinėmis vertėmis nuo 0,2 µSv/h iki 10 µSv/h, kurie suteikia vartotojui akustinius arba vibracinius įspėjimus, kad būtų galima greitai reaguoti į padidėjusį radiacijos lygį. Be dabartinės išmatuotos vertės, spinduliuotės detektorius taip pat grafiškai rodo matavimo kreivės eigą per paskutines 3 minutes.

Mūsų radiacijos detektorius su Geigerio skaitiklio vamzdžiu kaip jutikliu yra universalus prietaisas, skirtas stebėti X, gama ir kietąją beta spinduliuotę radioaktyviose darbo vietose. Dėl greito atsako, plataus matavimo diapazono ir dozės ekvivalentinio greičio ekrano jis siūlo patikimą sprendimą įvairioms reikmėms. Dažniausiai naudojamas darbo vietoje, pramonėje ir medicinoje, taip pat branduolinių objektų aplinkos kontrolei.

Kompaktiškų matmenų ir spalvoto LC ekrano spinduliuotės detektorius yra patogus naudoti ir tinkamas naudoti įvairiose aplinkose. Automatinio išsijungimo funkcija padeda pailginti baterijos veikimo laiką ir užtikrina efektyvų naudojimą. Apskritai prietaisas yra patikimas ir tikslus sprendimas stebėti spinduliuotę įvairiose srityse.

– X-, Y- ir kietoji β spinduliuotė
– Jautrumas 80 μSv/h
– Signalizacija: garsas/vibracija – ribinės vertės 0,2 μSv/h … 10 μSv/h
– Jutiklis: Geigerio-Müllerio skaitiklio vamzdis
– Automatinis išjungimas
Komplektacijos sudėtis: 1 x Radiacijos detektorius PCE-RAM 6, 1 x USB-C laidas, 1 x nešiojimo dėklas, 1 x Naudojimo instrukcija.

Radiacija
Matavimo diapazonas 0 µSv/h … 1000 µSv/h
Rezoliucija 0,01 µSv/val
Tikslumas 80 µSv/h (Co-60)

Bendrieji techniniai duomenys
Matavimo funkcijos Kietieji beta spinduliai, gama spinduliai, rentgeno spinduliai
Energijos diapazonas 48 … 1500 keV
Ekrano tipas LC spalvotas ekranas
Ekrano dydis 2,4 colio
Ekrano atnaujinimo dažnis 1x per sekundę
Sąsaja USB-C
Jutiklis Geigerio-Müllerio skaitiklio vamzdis
Automatinis išsijungimas nuo…iki 0 … 10 min.
Automatinį išjungimą galima išjungti Taip
Signalizacija Akustika, vibracija
Meniu kalba Anglų (JAV), kinų
Apsaugos klasė (įrenginys) IP20
Maitinimas 5 V
Svoris 128 g
Matmenys (I x P x A) 143 x 77 x 28 mm
Veikimo sąlygos -10 … 45 °C , 0 … 95 % rH
Laikymo sąlygos -10 … 45 °C , 0 … 95 % rH
Talpa 800 mAh

Pirkinių krepšelis
Radiacijos detektorius PCE RAM 6Radiacijos detektorius PCE RAM 6
154.69 su PVM
Į viršų