Aliejaus kokybė ir pH
Rodoma 1–20 iš 50
Aliejaus kokybė ir pH. Traškučiai, skrudinta vištienos ar spurgos: keptas maistas skanus ir yra populiarus visame pasaulyje. Tačiau norint užtikrinti, kad skaniais patiekalais vis dar galima mėgautis be gailesčio, kepimo aliejaus testą reikia reguliariai atlikti. Tai vienintelis būdas užtikrinti, kad aliejus vis dar yra geras, o kepto produkto kokybė yra nepriekaištinga.
Kepimo aliejaus matavimo prietaisas Testo 270 šią užduotį atlieka taip pat greitai, kaip ir tiksliai. Norėdami tai padaryti, jis matuoja vadinamąjį bendro polinių medžiagų (TPM) komponentą aliejuje. TPM atsiranda kepant ir yra patikimas aliejaus kokybės rodiklis. Aliejaus kokybė ir pH.
Ar turite kokių nors klausimų?
Mums būtų daugiau nei malonu jums padėti.
info@testgroup.lt arba +370 663 53 155