Sprogdinimo prietaisas Englo ERNA-3

Nemokamai atsiimkite Vilniuje, Švitrigailos g. 11F. Apie paruoštą prekę atsiėmimui Jus visada informuosime telefonu arba el. paštu.
Produkto kodas: Englo ERNA-3 Kategorijos: , Žyma:

Sprogdinimo prietaisas Englo ERNA-3 yra vidutinės energijos rankinis alkūninis sprogdinimo aparatas, kuris tiekiamas su įmontuotu linijos tęstinumo tikrintuvu. Jis naudoja rankinį generatorių, o operatoriui nereikia išorinio maitinimo šaltinio ar baterijų. Sprogdinimo mašina yra nešiojama, kompaktiška ir lengva, lengvai valdoma vieno operatoriaus. Integruotas linijos matuoklis patikrina linijos vientisumą ir naudoja dviejų spalvų šviesos diodą, kuris vartotojui rodo, ar linijos ir detonatorių varža yra mažesnė ar didesnė nei 380 Ω. Saugumo sumetimais linijinio matuoklio srovė yra ribojama iki 1 mA.

Sprogdinimo prietaisas Englo ERNA-3 yra aliuminio korpuse, jame yra įjungimo arba išjungimo/L bandymo jungiklis, gnybtai, skirti prijungti elektrinę detonatoriaus liniją. Taip pat raudonas/žalias šviesos diodas, skirtas linijos testavimui ir švaistiklio rankena, skirta įkrauti kondensatorių. Abiejose skydelio pusėse yra šviesos diodai, rodantys kondensatoriaus įkrovimo būseną.

Prietaiso privalumai

Vidutinės energijos sprogdinimo mašina
Įmontuotas linijinis matuoklis su dviejų spalvų LED

Didžiausia leistina linijos varža 380 Ω
Degimo įtampa 440 V
Degimo energija 6.6 J
Kondensatoriaus įkrovimas 9 – 11 alkūnės posūkių
Kondensatoriaus nominali vertė 68 µF
Talpa (2,5Ω, 1 klasės detonatoriai) 150 dangteliai
Linijinis testeris Dviejų spalvų šviesos diodas, testavimo taškas 380Ω
Didžiausia linijos bandymo srovė 1 mA
Maitinimo šaltinis Rankomis sukamas
Apsaugos lygis IP65
Darbinė temperatūra Nuo –25 iki + 55 ° C, esant 100% santykinei drėgmei
Svoris 0.8 kg
Matmenys 142 x 125 x 45 mm

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top