Skaitmeninis refraktometras alui PCE DRW 1

374.98 su PVM

Produkto kodas: PCE-DRW 1 Kategorijos: , Žymos: , ,

Skaitmeninis refraktometras alui PCE DRW 1, naudojamas alaus ir panašių skysčių cukraus kiekiui/savitajam sunkumui nustatyti 0 … 50 % Brikso / 1,000 … 1,130 d 20⁄20 matavimo diapazonas. Šiame vandeniui atspariame IP65 klasės skaitmeniniame refraktometre įdiegta automatinio temperatūros kompensavimo (ATC) funkcija nuo +10 … +40 °C, taip pat didelis, lengvai įskaitomas LCD ekranas, kuriame rodoma ir išmatuota vertė, ir temperatūra.

Daugiau informacijos apie alaus refraktometrą

Refraktometrai pritaikomi ne tik laboratorijoje mokslinių tyrimų ir plėtros tikslais. Konkrečių praktinių užduočių, kurios atliekamos naudojant skaitmeninį refraktometrą, spektras yra labai platus, tarp jų – alaus gamyba ir skonio kontrolė. Šis nedidelis prietaisas gali būti naudojamas nuo pat proceso pradžios iki pabaigos, kai galutinis produktas yra paruoštas patiekti. Alaus gamyba yra sudėtingas procesas, susidedantis iš kelių etapų, kuriam naudojami skirtingi ingredientai (todėl yra tiek daug alaus rūšių). Norint išgauti reikiamą gėrimo skonį ir spalvą, reikia, kad tinkamas kiekis griežtai proporcingai paimtų ingredientų (maltų kviečių, salyklo, miežių, vandens, cukraus) pereitų ilgą fermentacijos procesą.

Alaus refraktometru galima sužinoti pradinio sunkumo, taip pat fermentacijos proceso metu ir faktinę alaus sunkumo vertę pabaigoje. Gauti rezultatai gali būti naudojami apskaičiuojant visas svarbias vertes, pavyzdžiui, alkoholio kiekį ir cukraus kiekį. Kadangi misoje yra ne tik cukraus ir vandens, o alaus asortimentą nuo labai šviesaus iki juodo sudaro kelios visiškai skirtingos rūšys, refraktometro matavimai nėra vienodi visiems, todėl reikia apskaičiuoti misos pataisos koeficientą. Alaus refraktometro naudojimas leidžia gamintojui gamybos proceso metu atlikti tam tikrus pakeitimus, pavyzdžiui, pailginti virimo laiką, keisti vandens ir cukraus santykį. Refraktometras lydi aludarį viso proceso metu ir leidžia pasiekti geriausios įmanomos kokybės rezultatą.

Privalumai

Matavimo parametrai: briksas, savitasis sunkis (d 20⁄20), temperatūra
Automatinis temperatūros kompensavimas (ATC) nuo +10 … +40 °C / +50 … +104 °F
Rankinis ir nešiojamasis
Patogus 3 mygtukų valdymas
Greiti ir tikslūs matavimo rezultatai per maždaug 1 sek.
ABS plastiko korpusas su IP65 apsaugos nuo vandens ir dulkių klase
Didelis, lengvai įskaitomas skaitmeninis LCD ekranas rodo išmatuotą vertę ir temperatūrą
Vidutinės vertės funkcija tą patį mėginį matuoja 15 kartų ir rodo vidutinę vertę
Nerūdijančio plieno žiedas ant mėginio duobutės apsaugo stiklinę prizmę nuo pažeidimų
Vidinis šviesos šaltinis, užtikrinantis didesnį tikslumą
Nedidelis skysčio mėginys – vos 4-5 lašai
Lengvas kalibravimas naudojant distiliuotą vandenį
Akumuliatorių taupantis automatinis išsijungimas po 1 min. neveikimo

Komplekto sudėtis: skaitmeninis refraktometras alui PCE DRW 1, pipetė, prizmės dangtelis, 1,5 V AAA baterija, naudotojo vadovas, nešiojimo dėklas.

Matavimo diapazonas nuo

0 iki 50% Brikso (sacharozės arba cukraus kiekis)
1.000 … 1.130 d 20⁄20 (lūžio rodiklis)
0 … +40 °C / +32 … +104 °F temperatūra

Skiriamoji geba

0,1% Brikso / 0,001 d 20⁄20 / 0,1 °

Tikslumas

±0,2 % Brix / ±0,002 d 20⁄20 / ±0,5 °C

Bendrosios specifikacijos

Automatinio temperatūros kompensavimo (ATC) diapazonas: +10 … +40 °C / +50 … +104 °F
Matavimo greitis: apytiksl. 1 sekundė.
Mėginio dydis: 4–5 lašai skysčio
Mėginio šulinys: Nerūdijančio plieno žiedas virš stiklinės prizmės
Korpusas: ABS plastikas, IP65 apsaugos nuo vandens ir dulkių patekimo klasė
Maitinimas: 1 x 1,5 V AAA baterija
Matmenys: apytiksl. 121 x 58 x 25 mm / 4,76 x 2,28 x 0,98 colio
Svoris: apytiksl. 90 g / 0,2 svaro (be akumuliatoriaus)

Jums taip pat gali patikti…

Shopping Cart